Home Cursussen Contact Kalender Voorbeelden

Wie ben ik

Mijn opleiding heb ik  te danken aan  de vele workshops (soms wekenlang) zowel in Engeland, Nederland als in België waar, onder leiding van internationaal gekende kalligrafen niet alleen de vele schriften met hun variaties maar ook het gebruik van verschillende materialen en technieken werden aangeleerd.
Eens de vaardigheid van de verschillende schriften verworven werden de verschillende vormen van illumineren, zoals Romaans, Gotisch en Keltisch onder handen genomen.
Ook de voorbereiding en het behalen van het diploma "kalligrafie" bij de "Vereniging van Leraren in Schoonschrijven" te Utrecht (officieel erkend door de Nederlandse regering) brachten mij de nodige kennis en vaardigheid.
Ben ook erkend lesgever bij "Kalligrafia" de Vlaamse vereniging ter bevordering van de kalligrafie.
Mijn naam is André De Brabandere

 

Wie kan het aanleren

 Iedereen (vanaf 16 jaar) jong en oud die een liefde voor het mooi schrijven koestert en die geduld en volharding niet als onoverkomelijke hindernissen aanvoelt, kan het kalligraferen leren en een gunstig resultaat bekomen.

Indien u geďnteresseerd bent in een kunstig mooi schrijven, dit aan te leren in een sfeervol atelier, in een aangenaam gezelschap, schrijf dan in bij middel van onderstaande strook (op te sturen naar adres van begeleider) of per telefoon: 03 8882417 of per e-mail: mariaandre@skynet.be.

Ondergetekende wil zich laten inschrijven in het atelier "Pen en Penseel" - kalligrafie, van Kunstkring Lazernij vzw hetzij  dinsdag van 13.30 tot 16.00 te Reet, hetzij van 19 tot 22u te Rumst

Naam......................................................................
adres..................................................................................................................tel....................................

handtekening